Capi bloempot bol rib 35 cm zwart | 8716443061004 | Bloempotten rond

49.99

Artikelnummer: 04706884b423 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Capi rib bloempot is een echte aanwinst voor zowel binnen als buiten! De pot is gemaakt van zeer licht maar sterk kunststof, uiteraard is deze pot van 100% gerecyclede materialen. De Capi rib bloempot vormt met zijn zachte en aardse kleuren de perfecte basis voor uw plant. De mooie kleur wordt behouden door met de meest hoogwaardige kleurstoffen te werken. Laat jouw bloempot dus gerust stralen in de zon. 
Bloempot met isolatielaag:
De Capi bloempotten hebben ook nog een geheime wapen, de oranje binnenlaag zit er namelijk niets voor niets! De oranje isolatielaag zorgt voor een constante temperatuur in de pot en hij houdt het water langer vast, dus je hoeft de plant minder snel water te geven. Tijdens hete zomers zorgt de isolerende werking voor een aangename temperatuur in de pot, maar in de winter beschermt de isolatielaag tegen kou en zelfs vorst.
Eigenschappen Capi bol rib 35 cm:
Diameter 35 cm
Hoogte 34 cm
kleur zwart
Vorstbestendig
Uv-bestendig
Breukbestendig
Lichtgewicht
100% Recyclebaar
10 jaar garantie
Let op: Gebruik je de bloempot buiten? Zorg dan dat je een afwateringsgat ter grootte van een twee-euromunt in de bodem boort. Het overtollige water kan op deze manier wegstromen uit de pot, waardoor de wortels van de plant gezond blijven.